WPOkuluHostingEn İyi WordPress Hosting

En İyi WordPress Hosting

Yeni Başlayanlara En Kolay Hosting

İlk defa web sitesi kuruyorsanız birçok teknik detayla karşılaşır ve bunlarla ilgili çevrenizden ya da internetten bilgi almaya çalışırsınız. Kafanızın karışıp ne yapacağınızı bilemez hale gelmeniz pek de uzun sürmez. Alan adını nereden alacaksınız? Hangi hosting paketi sizin için daha uygun? Alacağınız hosting WordPress‘e uygun mu? gibi pekçok soruya her kaynak farklı yanıt vermektedir. Bu yazıyı okumadan WordPress Hosting almayın!

Teknik detaylara boğulmadan, ilk yıl alan adı kaydı ve hosting için en uygun ücreti ödeyerek, basit bir bir yönetim paneli ile istediğiniz siteyi kurabileceğiniz bir firma arıyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önceden hiçbir bilgisi olmayıp birkaç saatte kendi sitesini kuran birçok kişiye eğitim verdim. Birçok hosting firması ile çalışmak zorunda kaldım. Şunu söyleyebilirim ki en ucuzunu aramak kesinlikle size zarar getirir. Hem fiyatı uygun hem de kullanımı kolay bir hosting firması seçmelisiniz. Türkçe Paneli ile kolayca sitenizi kurabilir Türkçe mesaj desteği ile destek alabilirsiniz.

WordPress için En İyi Hosting

Wordpress Hosting

WordPress şu anda dünyada en çok kullanılan içerik yönetim sistemi (CMS). Tabi buna karşı hosting firmaları da reklamlarında WordPress’e ne kadar uygun olduklarını vb. söylemler ile pazarlama yapıyorlar.

Hostinger İndirim Kuponu

WordPress Hosting Paketi Özellikleri

Güvenlik ve Hız İsteyenler İçin En Uygun Hosting

WordPress hızlı sunucular isteyen bir içerik yönetim sistemi. Ayrıca hızlı açılan web siteleri Google aramalarında daha üst sıralarda görüntülenir. Sitenizi hızlandırmak için yazımıza bakabilirsiniz. Hostinger WordPress barındırma paketlerinde  yüksek hızlı SSD disk kullanarak daha hızlı hizmet verebiliyor. Ayrıca WordPress kaynaklı ya da kullanıcı kaynaklı olabilecek açıklara müdahale ederek bunların önüne geçiyor. Bunlara rağmen yaşadığınız olumsuz bir durumda otomatik yedekleme sistemi sayesinde bir gün ya da 30 gün öncesine birkaç tıklama ile geri dönebilirsiniz.

Litespeed Cache Teknolojisi Sayesinde Daha Hızlı

Günümüzde sitelerin hızlı açılması SEO için çok önemli hale geldi. Google algoritmaları yavaş açılan siteleri üst sıralarda göstermiyor. Ayrıca yapılan araştırmalara göre 3-4 saniyeden daha geç açılan sitelerde kullanıcıların %51’i siteyi terk ediyor. Önerdiğim WordPress hosting paketinde Litespeed Cache teknolojisi kullanıldığından siteleriniz oldukça hız kazanıyor. Elbette siz de fazla eklenti kullanmamaya ve görsellerinizi optimnize etmeye özen gösterin.

Başlamak için ne bekliyorsun ? hemen kursa katıl ve kendi siteni yapmaya başla. Kolay gelsin !

1 Yorum

  • Esma Tütüncü Posted 11 Nisan 2023 17:54

    Yeni başlayanlar için hangi hosting paketi en kullanışlı olur?

Yorum Ekle

Your email address will not be published. Required fields are marked *