WPOkuluİletişim

Aşağıdaki formu kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Udemy öğrencilerim, eğitimle ilgili sorularınızı lütfen Udemy üzerinden Soru & Cevap bölümünden bana yazın. Site ile ilgili geri bildirimleriniz benim için çok önemli. Bu konudaki görüşlerinizi aşağıdaki forma bırakabilirsiniz.

Birebir özel WordPress dersi ya da profesyonel WordPress destek almak isterseniz lütfen bilgileri detaylı şekilde doldurunuz. Size en geç 24 saat içinde dönüş yapacağım.

Ofis Adresi: Soğanlık Yeni M. Pegagaz Sk. No:6 Pega Kartal Rezidans A50 Kartal – İSTANBUL – 0216 606 3284 – [email protected] – Fikret TOZAK

wp Kulüp ile web site kurulumu konusunda bilmediğin kalmasın

Sıkça Sorulan Sorular

Blog sitesi kurmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum, blog sitesi için hangi WordPress temasını kullanmam en doğru seçenek olur?: Udemy WordPress eğitimimde Blog sitesi kurma rehberi yaptım, blog siteleri için en iyi temaları derledim buradan derlediğim temalara gözatabilirsiniz. Buradan da “Blog Açmak” yazımıza bakabilirsiniz.


Bir e-ticaret sitem var fakat sitemi yeterli görmüyorum sitemi geliştirmek için ne yapmalıyım, hangi eklentileri kurmalıyım?: E-ticaret sitesi için gerekli olan en önemli eklenti WooCommerce eklentisi, eğer WooCommerce’i kurduysanız eklentiler sayfamızdan e-ticaret siteleri için gerekli olan diğer eklentilere bakabilirsiniz.

WordPress tema önerisi almak için WordPress Temalar sayfasına, eklentiler ile ilgili önerilerim için WordPress eklentiler sayfasına bakabilirsiniz. Online WordPress Derslerine katılmak için burayı tıklayınız.


WordPress ile daha yeni tanıştım ve bir web sitesi kurmaya karar verdim ancak hangi temayı kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?: Öncelikle WordPress’in en iyi tercih olduğunu bilmelisiniz.
WordPress’te temalar kategorilere ayrılmıştır.

Eğer kurumsal bir web sitesi için WordPress teması arıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Eğer bir e-ticaret sitesi kuracaksanız ve bunun için WordPress teması arıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Eğer bir Blog&Haber sitesi açmak istiyorsanız size uygun WordPress temasını buraya tıklayarak bulabilirsiniz.

Eğer bir portfolyo sitesi kurmak istiyorsanız derlediğimiz WordPress temalara buradan gözatabilirsiniz.

Eğer bir pazaryeri sitesi yapıp kendi ürünlerinizi veya başka ürünleri satmak istiyorsanız, pazaryeri için uygun WordPress temalarına buradan bakabilirsiniz.


Bir blog sitem var ve bu blog sitem üzerinden para kazanmak istiyorum ne yapabilirim?:


Web sitemin SEO’da ne kadar başarılı olduğunu öğrenmek istiyorum ne yapabilirim?: Buraya tıklayarak sitenizin SEO analizini ücretsiz yaptırabilirsiniz.


İnternette dolaşırken bir WordPress sitesiyle karşılaştım ve sitenin kullandığı temayı çok beğendim fakat temayı bulamıyorum nasıl bulabilirim?: Bizim kurduğumuz wpanaliz.com sitesine giderek istediğiniz herhangi bir WordPress sitesinin temasını bulabilirsiniz.


Ani bir şekilde WordPress sitesi kurmaya karar verdim ama hosting almamın gerektiğini öğrendim, nereden güvenilir ve iyi hizmet sağlayan bir hosting alabilirim yardımcı olur musunuz?: Hosting almak istiyorsanız ve hangi hosting sağlayacısından satın almanız gerektiğini düşünüyorsanız “WordPress Hosting Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz” yazısına bakabilirsiniz.